Siirry sisältöön

Teosto mukana Rokumentissa 12.-14.11.

29.10.2014

Teosto osallistuu Joensuun Rokumenttiin 12.–14.11. Kerromme toiminnastamme osana seminaariohjelmaa ja lisäksi järjestämme vapaamuotoisen tapaamisen Pohjois-Karjalan alueen musiikintekijöille.

Olemme paikalla Rokumentissa ja Joensuussa seuraavasti:

Keskiviikkona 12.11. klo 17 Pakkahuoneella järjestetään Biisin tekemisen vaikeus -seminaari, jossa puhujana on Kotiteollisuuden Jouni Hynynen. Ennen seminaaria Teoston Antti Rask kertoo, kuinka ja mistä kanavista omasta biisistä voi saada Teostosta tilitystä.

Torstaina 13.11. klo 17 Pakkahuoneella järjestetään Teosto Roast, jossa Teoston Antti Rask ja Sirke Salovaara vastaavat alueen muusikoilta ja musiikintekijöiltä tulleisiin kysymyksiin toiminnastamme, roolistamme ja tekemisistämme. Tilaisuuden moderoi Janne Sivonen.

Teosto Roastin jälkeen järjestämme vapaamuotoisen tapaamisen tekijäasiakkaillemme klo 19. Paikalla on asiakasvastaaviamme vastaamassa asiakkaidemme kysymyksiin sekä kertomassa Teoston kuulumisia. Paikkana on Surakan baari, osoitteessa Rantakatu 11–13, 80100 Joensuu.

Perjantaina 14.11. klo 17 Teatteriklubilla on vuorossa Mihin tuottajaa tarvitaan -seminaari, jossa Riku Mattila kertoo tuottajan työstä ja roolista musiikin teossa. Ennen seminaaria Teoston Antti Rask kertoo, miten Teosto-tulot jakautuvat eri tekijöiden kesken ja esimerkkejä siitä, miten teosten jako-osuuksista voi sopia.

Rokumentin seminaareihin osallistuminen on maksutonta, mutta niihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen onnistuu osoitteessa www.popmuusikot.fi/seminaarit.

Ilmoittaudu tekijätapaamiseen tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sähköpostitse

Jos osallistut torstaina 13.11. klo 19 järjestettävään tekijätapaamiseen, ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia Jenni Pekkiselle (jenni.pekkinen@teosto.fi) 11.11. mennessä.

Jos haluat sopia henkilökohtaisen tapaamisen Teoston edustajan kanssa Joensuuhun Rokumentin aikaan, sovi tapaamisaika lähettämällä sähköpostia Antti Raskille (antti.rask@teosto.fi).

Jaa somessa