Siirry sisältöön

Teosto mukana Sonar Innovation Challenge -tapahtumassa Barcelonassa

09.03.2017

Miten teknologia voi muokata elävän musiikin kokemusta tulevaisuudessa?

Hae haastetiimin jäseneksi!

Teoston ja NEMO:n Affective tech <3 Shared Music Experiences haastaa osallistujat kehittämään prototyypin palvelusta, joka vahvistaa jaettua kokemusta elävän musiikin tapahtumissa hyödyntämällä teknologiaa ja biosensoreita. Teknologiakumppanina haasteessa toimii portugalilainen biosignaalien mittaukseen ja sensoreihin erikoistunut Plux. Haastetiimien jäseneksi voi hakea 7.4. saakka avoimella hakemuksella.

Kilpailutiimin työskentely alkaa kuukautta ennen Sonar+D-tapahtumaa ja huipentuu festivaalin aikana tapahtuvaan työskentelyyn ja tulosten esittelyyn osana konferenssiohjelmaa. Tiimiin valitut saavat tapahtumaan ilmaisen osallistujapassin, ruoka- ja juomalippuja sekä 300 euron matka-avustuksen.

 Affective tech <3 Shared Music Experiences -haasteen mentoreina toimivat Turo Pekari (Teosto), Ano Sirppiniemi (Teosto), Katri Saarikivi (NEMO), Valtteri Wikström (NEMO) ja Hugo Silva (Plux).

Muut Sonar Innovation Challenge 2017 haasteet

Teosto Futures Lab

Teosto Futures Lab on Teoston alusta musiikkialan innovaatio- ja kehitystoiminnalle. Olemme kiinnostuneita teknologiasta, tutkimus- ja koulutushankkeista, uusista palveluista ja liiketoimintamalleista, musiikin hyvinvointivaikutuksista sekä uusista musiikin tekemisen, tuottamisen tai jakelun malleista.

NEMO-hanke

NEMO on Helsingin yliopiston järjestämän Helsinki Challenge 2015 innovaatiokilpailun voittaja, joka sai 250 000 euron rahoituksen vuosille 2016 – 2017. NEMO kehittää uusia tapoja digitalisoida ja välittää tunteita verkossa. NEMO-hankkeessa on mukana osallistujia mm. Helsingin yliopiston kognitiivisen aivotutkimuksen yksiköstä, Teostosta ja Ylestä.

Lisätietoja:
Teosto
Turo Pekari, Senior advisor, innovation and discovery
p. 050 575 0357, turo.pekari(at)teosto.fi

Ano Sirppiniemi, Head of R&D
p. 050 325 6530, ano.sirppiniem(at)teosto.fi

Lisätietoja:
Sonar Innovation Challenge
Teoston ja NEMO:n haaste
Sonar+D-tapahtuma
Sonar-festivaali
Plux  

Jaa somessa