Siirry sisältöön

Teoston toimitusjohtaja vaihtuu

30.05.2018

Teoston toimitusjohtaja Katri Sipilä jättää tehtävänsä. Päätöksen toimitusjohtajan vaihtamisesta teki Teoston hallitus. Vt. toimitusjohtajaksi on nimetty varatoimitusjohtaja Risto Salminen.

Sipilä aloitti uransa Teostossa vuonna 1988 ja toimitusjohtajana hän on toiminut lähes 17 vuoden ajan. Hänen toimitusjohtajakaudellaan Teosto on käynyt läpi digitaalisen murroksen tuomat haasteet ja selviytynyt niistä erinomaisesti.

– On ollut hienoa työskennellä suomalaisen musiikin edistämiseksi ja digitaalisen murroksen eturintamassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kiitän Teoston ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita kollegoita ja yhteistyökumppaneita antoisista yhteisistä vuosista. Toivotan Teostolle ja suomalaiselle musiikille parhainta menestystä jatkossakin, Katri Sipilä sanoo.

Teoston hallituksen puheenjohtaja kiittää Sipilää Teoston luotsaamisesta läpi haastavan toimintaympäristön muutoksen.

– Haluamme kiittää Katria kuluneista vuosista ja ansiokkaasta palveluksesta suomalaisten musiikintekijöiden etujen turvaajana. Katri on jättänyt leimansa Teoston 90-vuotiseen historiaan. Johtoryhmä on viritetty huippuunsa ja Teoston toimintakyky ja talous ovat erinomaisessa kunnossa. Teosto on valmiina ottamaan seuraavan askeleen turbulenttisessa toimintaympäristössä, hallituksen puheenjohtaja Kim Kuusi sanoo.

Vt. toimitusjohtajaksi on nimetty varatoimitusjohtaja Risto Salminen. Teoston hallitus ilmoittaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessista myöhemmin.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Kim Kuusi, p. 040 548 3458

Jaa somessa