Siirry sisältöön

Teoston Turo Pekari puhujana Eurosonic Noorderslag -tapahtumassa Groningenissa

09.01.2017

Eurosonic Noorderslag Groningenissa Hollannissa on yksi Euroopan johtavista musiikkialan tapahtumista, johon osallistuu vuosittain yli 4000 ammattilaista eri maista. Monipuoliset konferenssipäivät huipentuvat showcase-iltoihin, joissa esiintyvät kuumimmat uudet artistinimet. Teoston Turo Pekari (Senior advisor, innovation and discovery) on puhujana 11. – 14.1.2017 järjestettävässä tapahtumassa.

Todd Hansenin (SXSW, Head of Conferece Programming) ja Pekarin torstaina 12.1. klo 12-13 pitämän keynote-puheenvuoron teemana on The hot topics in innovation. Hansen kertoo näkemyksiään tulevista trendeistä ja esittelee lyhyesti muutamia SXSW:ssä maaliskuussa esiteltäviä konsepteja. Austinissa Teksasissa järjestettävä SXSW tunnetaan paitsi merkittävänä musiikkifestivaalina myös elokuva-, musiikki ja teknologia-alaa yhdistävien uusimpien innovaatioiden globaalina hautomona.

Pekari esittelee uutta Teosto Futures Lab -alustaa, jonka kautta Teosto on mukana musiikkialan kansainvälisissä innovaatioverkostoissa ja tapahtumissa sekä tekee yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten kehittäjien, startupien, teknologiayritysten ja tutkijoiden kanssa.

Pekari osallistuu torstaina 12.1. myös Startups Crossing Borders -paneelikeskusteluun, jossa käydään läpi edellytyksiä startup-yritysten kansainväliselle menestymiselle.

Teosto Futures Lab

Teosto Futures Lab on Teoston uusi alusta musiikkialan innovaatio- ja kehitystoiminnalle. TFL on mukana musiikkialan kansainvälisissä innovaatioverkostoissa ja tapahtumissa ja tekee yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten kehittäjien, startupien, teknologiayritysten ja tutkijoiden kanssa Suomessa, Euroopassa ja USA:ssa. Teosto Futures Lab panostaa toiminnassaan verkostoihin ja yhteistyöhön. Futures Labin projektit liittyvät teknologiaan, uusiin liiketoimintamalleihin ja palveluihin, sekä tutkimus- ja koulutushankkeisiin. Teosto Futures Lab voi myös rahoittaa musiikkialaa uudistavia ideoita niiden alkuvaiheen kehitystyössä. Teosto sijoitti syksyllä 2016 suomalaiseen livealan startupiin Artist Exchangeen, ja tekee aktiivisesti yhteistyötä myös muiden suomalaisten musiikkialan startupien kanssa.

Lisätietoja:
Teosto
Turo Pekari, Senior advisor, innovation and discovery
p. 050 575 0357, turo.pekari @ teosto.fi

Ano Sirppiniemi, Head of R&D
p. 050 325 6530, ano.sirppiniemi @ teosto.fi

Eurosonic Noorderslaag

Jaa somessa