Siirry sisältöön

Teoston Turo Pekari puhujana Resonate-tapahtumassa Belgradissa

20.04.2017

Teosto Futures Lab kehittää innovaatiotoiminnan malleja musiikkialalle

Teoston Turo Pekari (Senior advisor, innovation and discovery) puhuu Belgradissa Serbiassa järjestettävässä Resonate-tapahtumassa perjantaina 21.4. Pekari esittelee omassa puheenvuorossaan Teoston loppuvuodesta 2016 lanseeraamaa Teosto Futures Lab -konseptia.

”Teosto Futures Lab on alusta musiikkialan innovaatio- ja kehitystoiminnalle. Konsepti on toiminut edelläkävijänä innovaatiotoiminnan järjestämiselle tekijänoikeusjärjestöissä ja toimintamallimme on herättänyt laajasti kiinnostusta Suomen rajojen ulkopuolella”, Pekari kertoo. ”Emme voi muuttaa musiikkialaa yksin, mutta panostamme verkostoihin ja yhteistyöhön. Olemme mukana kansainvälisissä musiikkialan innovaatioverkostoissa ja teemme maailmanlaajuisesti yhteistyötä kehittäjien, startupien, teknologiayritysten, yliopistojen ja huippututkijoiden kanssa tavoitteenamme luoda suomalaisille musiikin tekijöille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Haluamme myös kartuttaa sekä  jakaa tietotaitoamme ja osaamistamme tulevaisuuteen suuntautuvasta kehitystoiminnasta”, Pekari jatkaa.

Resonate-tapahtuma on katsaus digitaalisen kulttuurin ja luovien alojen tulevaisuuteen

Resonate on yhdistelmä musiikkiin ja digitaaliseen kulttuuriin keskittyvää konferenssia, workshopeja ja musiikkifestivaalia. Tapahtuma järjestetään vuosittain Belgradissa Serbiassa. Tänä vuonna 19.-22.4. pidettävän tapahtuman teemoja ovat muun muassa koneoppiminen, virtuaalitodellisuus, puettava elektroniikka, ihmisen ja koneen vuorovaikutus luovassa työssä.

Lisätietoja:
Turo Pekari
turo.pekari(at)teosto.fi

Teosto Futures Lab
Resonate-tapahtuma

 Twitter
@resonate_io
@Teosto_ry

Jaa somessa