Siirry sisältöön
Kirjoittaja: Teosto
Kuva: Niklas Sandström

5 kysymystä: Miau

1) Mikä suomalaisessa musiikissa on parasta?

Suosta, kuokasta ja Jussista kumpuava jäljittelemätön tunnelma, joka vetoaa sielun, sydämen ja mielen syvimpiin kerroksiin – vaikkei sitä edes haluaisi. Suomi on väkiluvultaan pieni kansa, mutta musiikin monimuotoisuus, määrä ja laatu yllättävät aina positiivisesti.

2) Mitä muuttaisitte musiikkialassa?

Nykypäivän ansaintalogiikka musiikkimaailmassa mietityttää. Muutos on hyvästä, mutta jännittää miten sitä itse sen harjalla pärjääkään. Selvää on, että muusikoiden entisiin onnenpäiviin ei ole enää paluuta. Ehkä nykypäivän maailmassa kannustaisimme vielä enemmän kaikkia musiikkijakelun portaita avoimuuteen. Anssi Kelan avaus Teoston blogissa siitä millaisia tuloja hittibiisi tänä päivänä tuottaa oli loistava!

3) Suurimmat esikuvat?

Susanna: Kurt Cobain, Skin, Beyoncé, Björk

Anu: Robert Plant, John Bonham ja koko Led Zeppelin, Freddie Mercury, Kurt Cobain, Beyoncé ja lista jatkuu

Henna: Queen, Beyonce & Jonna Tervomaa.

4) Kenen kanssa haluaisitte tehdä biisin?

Susanna: Minä ja Ville Ahonen -orkesterin Ville Ahosen kanssa. Salainen päiväuneni. Ja Toni Wirtasen ja Aija Puurtisen, on ne aikamoisia, ei voi mittään!

Anu: Biisintekijänä kiinnostava artisti itselleni tällä hetkellä on SIA, joten valitsen hänet.

Henna: Olen fiilistellyt viime aikoina kantria, joten vastaan Dixie Chicksien tai Dolly Partonin kanssa. Suomalaisista valitsen Teemu Brunilan.

5) Parhaat muistot musiikin parista?

Koko elämä on yhtä musiikillista parasta ja pahinta muistoa! Omia yksityisiä ihania musiikillisia muistoja ovat bändin kesken aamuyöstä vietetyt hetket, jolloin usein lauleskelemme riemukkaita pilkkalauluja toisistamme tai keksimistämme hahmoista. Ne ovat lauluja vain meille, vain siinä hetkessä, ja niistä parasta tekee se että ne ovat meidän omia pikku salaisuuksiamme.

 

Jaa somessa