Siirry sisältöön
Kirjoittaja: BandOnTheWeb
Kuva: BandOnTheWeb

Uusi nettipalvelu tuo suomalaisen musiikin huipputuottajat bändien saataville

Palvelussa on lanseeraamisvaiheessa mukana muun muassa Leri Leskinen, Hiili Hiilesmaa, Riku Pääkkönen ja Jussi Jaakonaho, joten kattaus tarjoaa Emma- ja Jussi-palkittua kokemusta alkaen suositun Vain Elämää -sarjan musiikista aina kansainväliseen HIM:iin.

Nyt lanseeratussa tuottajapalvelussa bändit pystyvät lähettämään netissä biisidemonsa haluamansa tuottajan arvioitavaksi. Kiinnostuksen herätessä myös pidempi yhteistyö on mahdollista, mikä avaa bändeille uuden kanavan kehittää musiikillista uraansa.

”Ei musa-alan tarvi olla sellainen viidakko, millaisena se monelle artistille näkyy. Takaan, että bändit ja artistit säästää aikaa ja rahaa kun osaa keskittyä oikeisiin asioihin ja välttää turhat virheet. Tämä palvelu on sitä varten”, kertoo tuottaja Riku Pääkkönen Ranka Kustannukselta.

BandOnTheWeb.com on selainkäyttöinen palvelu bändeille ja artisteille, jossa he pystyvät hakemaan uusia jäseniä bändiin, järjestämään virtuaalisia koesoittoja, äänittämään ja jakamaan demobiisejään ja nyt myös työskentelemään ammattituottajien kanssa. Taustavoimissa mukana on Pääkkösen lisäksi myös Eppu Normaalista tuttu Juha Torvinen.

Palvelun tuottaa oululainen NetSono Oy.

Jaa somessa