Siirry sisältöön

Tervetuloa Musiikin Satamaan

Espoon Keilaniemessä sijaitsee musiikkialan toimijoiden yhteenliittymä eli Musiikin Satama. Sinne pääset parhaiten metrolla, jonka sisäänkäynti on aivan välittömässä läheisyydessä. Autolla kulkevia Keilaniemessä palvelee maksullinen autohalli Kolmioparkki. Myös taksitolppa ja bussipysäkki sijaitsevat aivan Musiikin Sataman vieressä.

Toimiston osoite on: Keilasatama 2 A, 02150 Espoo

Meripaviljonki

Monet Musiikin Sataman tapahtumat vietetään Meripaviljongissa. Mikäli sinua on ohjeistettu tulemaan suoraan kyseiseen tilaan, pääset sinne parhaiten Meripaviljongin oman sisäänkäynnin kautta (Keilasatama 2E). Meripaviljongin sisäänkäynti sijaitsee Musiikin Sataman pääoville päin katsottuna talon oikeassa etunurkassa.

Metrolla

Metroasema Keilaniemi sijaitsee Keilaniementien varressa aivan kiinteistön edustalla. Metroaseman sisäänkäynti F on lähimpänä Musiikin Sataman sisäänkäyntiä.

Bussilla

Bussilinja 555 Keilaniemi-Martinlaakso kulkee kiinteistön edustalla. Pysäkit ovat Keilaniementien varressa.

Pikaraitiovaunulla

Pikaraitiovaunulinja 15 Keilaniemi-Itäkeskus tuo sinut 200 metrin päähän Musiikin Satamasta. Pysäkit sijaitsevat Keilaniementien ja Keilaportin risteyksessä olevan liikenneympyrän vieressä.

Autolla

Musiikin Sataman sisäänkäynnin oikealta puolelta pääsee ajamaan Kolmioparkin autohalliin. Halliin voi ajaa myös pääsisäänkäynnistä osoitteesta Keilaniementie 1. Pysäköiminen hallissa on maksullista. Kolmioparkki on puomiton Autopay-halli, jossa ajoneuvon rekisteritunnistus aloittaa pysäköintiajan sisäänajettaessa ja lopettaa sen ulosajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa Easypark-, Parkman tai Autopay-sovelluksilla. Tarkemmat ohjeet löydät myös pysäköintihallin uloskäyntien yhteydestä.


Kartta

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!