Siirry sisältöön

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme

15.12.2014

Olemme uudistaneet kotisivujamme ja toivomme, että löydät hakemasi sisällön aiempaa sujuvammin. Sivuillamme tarjoamme tietoa esimerkiksi aloitteleville ja kokeneille musiikintekijöille, kustantajille, musiikkilupaa tarvitseville sekä Teoston jäsenille.

Uusien sisältöjen suunnittelussa olemme hyödyntäneet asiakkailtamme tulleita palautteita ja Teuvo Teosto -chatissa usein esitettyjä kysymyksiä. Sivuille on lisätty tietoa muun muassa oman musiikin julkaisemisesta verkossa, itsehallinnoinnista ja kansainvälistymisestä. Kirjautumisen takana olevaan verkkopalveluun ei ole tehty muutoksia.

Tarvitsetko tietoa musiikin käyttöluvista?

Tietoa musiikin käytöstä ja luvista löydät Musiikin käyttäjät -otsikon alta.

  • Hae lupa -otsikko vie sivulle, jolla luvat on jaoteltu organisaatioiden toimialojen mukaisesti. Kunkin toimialan kohdalta löytyvät alalla yleisimmin tarvittavat luvat.
  • Hinnastot–sivulta luvat löytyvät aakkosjärjestyksessä.

Lupien ehtoihin ja hinnastoihin tutustumisen jälkeen lupaa voi hakea sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Teostory-verkkolehtemme löytyy tuttuun tapaan osoitteesta www.teostory.fi ja löydät meidät myös Twitteristä, Facebookista ja Instagram-palvelusta.

Tavoitteenamme on luoda käyttäjäystävälliset ja selkeät sivut, joten otamme mielellämme palautetta vastaan. Voit laittaa viestiä verkkotuottaja Kaisa Huikurille: kaisa.huikuri@teosto.fi

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme!

Jaa somessa