Siirry sisältöön

Teoston työnantajalupaus

Me Teostossa tarjoamme uuden ajan tekijänoikeuspalveluita asiakkaillemme, jotta olemassaolomme tarkoitus, musiikki, voisi kukoistaa. Meillä on myös halua uudistaa toimintaamme rohkeasti, millä tähtäämme luovan talouden elinvoimaisuuden ja uusien menestystarinoiden rakentamiseen.

Työtehtävät talossamme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Huolehdimme tekijänoikeuskorvauksien ohjautumisesta musiikin tekijöille, kehitämme asiakaslähtöisiä palveluita, tutkimme teknologian ja datan mahdollisuuksia. Olemme myös mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa koskien luovia aloja.

Jokapäiväistä työtämme ohjaavat arvot: avoimuus, rohkeus ja tavoitteellisuus. Ne näkyvät siinä, miten meillä tehdään työtä – joka päivä.

Musiikki on voima, mutta niin on työyhteisömmekin!

Merkityksen työllemme antaa se, miten asiakkaat kokevat toimintamme.

Monia meistä yhdistää rakkaus musiikkiin. Olemme avainasemassa rakentamassa yhteiskuntaa, jossa musiikin ammattimainen tekeminen ja käyttäminen on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa. Musiikki on voima – annetaan sen soida!

Teemme töitä tiiminä.

Hyvä fiilis syntyy siitä, kun onnistumme yhdessä, olemme innostuneita ja tuemme toisiamme. Moni sanoo, että meillä on ”hyvä meininki”.

Kannustamme itseohjautuvuuteen ja itsensä kehittämiseen.

Jokaisella teostolaisella on mahdollisuus kehittää omaa tehtävänkuvaansa ja tehdä osaamistaan näkyväksi. Panostamme asiakaskokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen.

Meillä saat olla oma itsesi.

Yhteisömme on monimuotoinen asiantuntijaorganisaatio, jossa jokaisen näkemyksellä on merkitystä. Organisaatiomme on matala, kotoisa eikä pipo ole liian tiukalla. Asioista jutellaan avoimesti ja meillä saa myös kyseenalaistaa!

Peukku ylhäällä
Pidämme huolta henkilöstöstä.

Tarjoamme laajan työterveyshuollon, johon kuuluvat mm. hammastarkastus, muita erikoislääkäripalveluita sekä fysioterapia.  Lounasetu, kulttuurisetelit ja lomamökki Vierumäellä tukevat omasta hyvinvoinnista huolehtimista. Yhteistä kivaa järjestää aktiivinen henkilökuntakerho, joka virittelee yhteisiä tempauksia, liikuntatapahtumia ja kulttuuritilaisuuksia. Kannustamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon ja joustoa löytyy monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tiesitkö muuten, että vappuaatto ja uudenvuodenaatto ovat meillä aina palkallisia vapaapäiviä?

Lue lisää:

Teosto työpaikkana

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!