Siirry sisältöön

Uudistimme kotisivumme ja Teostory-verkkolehden!

07.09.2020

Toivomme uudistettujen kotisivujemme palvelevan tiedonhakijoita ja sivumme käyttäjiä aiempaa paremmin. Visuaalisen ilmeen lisäksi olemme uudistaneet myös navigaation ja selkeyttäneet asiointipolkuja.

Helpottaaksemme tiedonhakua olemme tuoneet etusivulle oikopolut haetuimpiin aiheisiimme ja rakentaneet monipuolisen usein kysyttyjä kysymyksiä -osion. Tiedon hakemisessa auttavat myös hakutyökalu ja sivukartta, joka löytyy sivustomme alaosasta. Asiointipolkuja olemme nostaneet vahvemmin esille sinisten kehotenappien avulla.

Sisältöjen osalta tavoitteenamme on auttaa ja tukea musiikin tekijöitä, säveltäjiä ja -kustantajia tekijänoikeuksiin ja korvauksiin liittyvissä kysymyksissä, tarjota tietoa Teostoon liittymisestä ja musiikkiuran eri vaiheista: esimerkiksi mitä huomioida toiminimeä perustaessa tai kun omaa musiikkia esitetään ulkomailla.

Opastamme ja ohjaamme sivuillamme myös musiikin käyttölupien hankinnassa. Uusilla sivuilla lupien vertailu on aiempaa helpompaa ja sopivaa lupaa voi hakea suodattamalla valintoja. Tietoa musiikin hyödyistä ja vaikuttavuudesta tuotamme myös Teostory-verkkolehteen säännöllisesti.

Verkkosivuiltamme voi tilata Teostoryn uutiskirjeen, johon kokoamme säännöllisesti lehden artikkeleita esimerkiksi musiikkialan tutkimuksesta, musiikintekijän työstä Suomessa ja ulkomailla, uusista musiikkipalveluista sekä alan muutoksista.

Lisäksi avaamme kotisivuillamme kattavasti myös omaa toimintaamme – niin numeroina kuin sosiaalisen ja ympäristövastuunkin näkökulmista. Kerromme myös innovaatio- ja kehityshankkeistamme.

Upeat musiikin tekijät ja säveltäjät kuvissa 

Olemme uudistaneet kotisivumme myös visuaalisesti. Kohtaat sivuillamme monia kiinnostavia musiikin tekijöitä ja säveltäjiä. Heidän sekä useiden muiden lauluntekijöiden ajatuksiin ja tuotantoon voit syventyä sivuiltamme löytyvässä podcast-sarjassa sekä Teosto-palkintoehdokkaiden Spotify-soittolistalla. 

Uudistimme sivustomme yhdessä Franticin ja JCO Digitalin kanssa.  

Keräämme palautetta 

Haluamme kehittää sivustoamme jatkuvasti käyttäjäystävällisempään suuntaan. Olemme keränneet kehitystyön aikana palautetta sähköisellä kyselyllä sekä henkilökohtaisilla haastatteluilla.

Tulevan käyntisi yhteydessä sivustolla saattaa avautua ruudullesi nopea pikakysely, mutta voit myös lähettää meille palautetta suoraankin: viestintäpäällikkö Kaisa Huikuri kaisa.huikuri@teosto.fi 

Tervetuloa sivuillemme! 

Jaa somessa