Siirry sisältöön

Vappu Aura johtamaan Teoston viestintää, markkinointia ja yhteiskuntasuhteita

13.08.2019

VTM Vappu Aura on nimitetty Teoston viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi 12.8.2019 alkaen. Hän siirtyy Teostoon markkinointitoimisto Avidlyn viestintä- ja PR- palveluista vastaavan johtajan paikalta.  

Auralla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus monipuolisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Ennen Avidlyä hän on toiminut mm. Ilmarisen markkinointi- ja viestintäjohtajana.

Työssään Aura vastaa Teoston ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, Teoston palveluiden markkinoinnista sekä edunvalvonnan johtamisesta kotimaassa ja kansainvälisesti. Teosto on hänen mukaansa mielenkiintoisessa murrosvaiheessa, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia.

”Markkinarajojen hämärtyessä ja valinnanmahdollisuuksien lisääntyessä asiakaskokemuksen merkitys kasvaa. Tämä luo uudenlaista tarvetta viestiä Teoston toiminnasta ja palveluista sekä musiikintekijöille että käyttäjille. On hienoa päästä tekemään töitä suomalaisen musiikin ja luovan työn edellytysten vahvistamiseksi”, Aura sanoo.

Tuoreen strategiansa mukaisesti Teosto haluaa tarjota uuden tason tekijänoikeuspalveluita asiakkailleen eli suomalaisille musiikintekijöille ja musiikin käyttäjille. Tässä laadukkaalla viestinnällä ja suhdetoiminnalla on merkittävä rooli.

”Vapulla on modernia markkinointiviestinnän osaamista, joka hyödyttää Teostoa voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Viestintä- ja brändikokemuksen lisäksi hän on erinomainen verkostoituja ja omaa kokemusta myös yhteiskuntasuhteista, joita hoidamme jatkossa entistä avoimemmin ja vuorovaikutteisemmin”, sanoo toimitusjohtaja Risto Salminen.

Aura raportoi työssään toimitusjohtaja Salmiselle ja on Teoston johtoryhmän jäsen.

Lue lisää:

Teosto työpaikkana

Jaa somessa