Siirry sisältöön

Ville Virtanen aloittanut tilityspalvelupäällikkönä

06.07.2018
Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?
​Olen Ville Virtanen (31) ja aloitin Teostolla tilityspalvelupäällikön tehtävässä 1. kesäkuuta.
 
Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin?
Aikaisemmin olen työskennellyt kahdeksan vuotta finanssialalla erilaisissa asiantuntija- ja kehitystehtävissä, pääasiassa maksamisen ja siihen liittyvien järjestelmien parissa. Teostolle siirryin Aktia Pankista, missä olin kehityspäällikkönä vuodesta 2015 lähtien.
 
Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuodelta 2013.
 
Mikä sai sinut kiinnostumaan avoinna olevasta paikasta ja Teostosta työpaikkana?
Avoimena olevasta paikasta minut sai kiinnostumaan mahdollisuus päästä käyttämään aikaisempaa kokemustani ja osaamistani hyväksi huippumielenkiintoisella toimialalla. Teostossa minua kiehtoo erityisesti mahdollisuus päästä tekemään töitä minulle tärkeän asian – musiikin parissa.
 
Miltä ensimmäiset päivät Teostossa ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat uudelta työltäsi ja työkavereiltasi?
Ensimmäiset päivät Teostossa ovat sujuneet hyvällä sykkeellä. Perehdytys on ollut laadukasta ja sitä on tullut monipuolisesti. Kokonaiskuva on alkanut hiljalleen hahmottua, mutta mielenkiintoista opittavaa tulee takuuvarmasti riittämään vielä pitkäksi aikaa. Ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden keskellä uskon kuitenkin olevani hyvissä käsissä.
 
Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia?
Vapaa-ajallani käyn salilla, kuuntelen musiikkia ja soitan myös itse rumpuja. Viime aikoina muut harrastukset ovat tosin jääneet hieman vähemmälle, sillä suurin osa vapaa-ajasta on vierähtänyt alle yksivuotiaan esikoisen perässä juostessa.
Jaa somessa