Siirry sisältöön

Antti Rask aloittanut liiketoiminnan kehityspäällikkönä

18.09.2019
Kuka olet ja mitä teet työksesi Teostolla? 
 
Olen Antti Rask ja nykyisin liiketoiminnan kehityspäällikkö. Pääpaino kehityksessä oikeudenomistaja-asiakkaissa ja palvelukanavissa, mutta toki muitakin asioita (esim. edelleen mukana Top 20 Future Hitmakers -kurssin järjestelyissä) siinä sivussa. 
 
Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin Teostolla? 
 
Aloitin 2012 musiikin käyttäjien puhelinaspassa. Silloin asiakaskuntaan kuului tapahtuma-asiakkaiden lisäksi myös taustamusiikkiasiakkaat. 2014 vuoden alusta n. 1,5 vuotta meni yhdistyneiden puhelinasiakaspalveluiden (käyttäjät + tekijät) esimiehenä. Viimeiset kolme vuotta sitten meni tekijä- ja kustantaja-asiakkaiden asiakaspalvelussa nimettyjen asiakkuuksien hoidon parissa. Eli tähän mennessä olen ehtinyt tehdä melkein kaikkea, mitä asiakaspalveluun tässä talossa voi kuvitella liittyvän. Hyvin varhaisessa vaiheessa kiinnostus on ollut myös asiakkuuksiin liittyvien prosessien ja järjestelmien kehittämisessä. Siksi nykyinen rooli tuntuu hyvin luontevalta. 
 
Mikä sai sinut kiinnostumaan uudesta tehtävästä? 
 
Tähän osittain jo vastasinkin tuossa edellä, mutta voisi sanoa, että olen tällaista toimenkuvaa kaivannut Teostoon jo pidemmän aikaa ja nyt kun se tänne perustettiin, oli enemmän kuin luontevaa hakea sitä. Tiesin, että vuosien saatossa kertyneestä kokemuksesta sekä asiakkaiden että asiakaspalvelun tarpeista voi olla iloa laajemminkin. 
 
Miltä ensimmäiset viikot uudessa tehtävässä ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat työltäsi ja työkavereiltasi? 
 
Liikkeelle lähdettiin aika rytinällä, kun sain vähän yllättäen koordinoitavaksi konserttialueen tilityksen kehittämisen. Sen, verkkopalveluiden uudistushankkeen, strategiaprojektien (mm. asiakassegmentointi ja tietoarkkitehtuuri) ja chatin/botin kanssa tasapainoilu on heti kättelyssä opettanut priorisointia ja kalenterinhallintaa. Siihen kannustan kaikkia muitakin. 
 
Kivaa on kuitenkin ollut ja haasteet ovat pääasiassa positiivisia! Odotan kehittyväni ja kehittäväni. Erityisesti toivon työkavereilta pitkää pinnaa, kun taiteilen eri projektien välillä. Ja toisaalta avointa mieltä, kun haastan ja kyseenalaistan jatkossa tiettyjä totuttuja tapoja tehdä asioita. Itse mieluummin kokeilen uusia asioita ja palaan vanhaan, jos ei toiminut kuin jätän kokonaan kokeilematta. 
 
Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia? 
 
Viime vuonna vapaa-ajat menivät remontoidessa viime kesänä ostettua kerrostaloasuntoa, mutta kun tänä keväänä saatiin ikkunalaudatkin päällystettyä uudestaan, ei onneksi ole heti tiedossa seuraavaa remppakohdetta. 
 
Muuten suurin osa vapaa-ajasta menee erilaisissa musiikkijutuissa. Higher Ground Vocalsissa laulan. Sen myötä ollaan mm. SuomiLovessa mukana seuraavallakin tuotantokaudella ja Laura Voutilaisen kanssa oltiin juuri viikonloppuna studiossa äänittämässä joululevyä (siihen liittyy myös joulukiertue, jonka neljällä keikalla olen itsekin laulamassa).  
 
Omalla bändillä Antti & Isotalo tehdään sitten eteläpohjalaisia tappelulauluja modernein sovituksin ja levynteossa ollaan silläkin kokoonpanolla. Ensi keväänä on näillä näkymin tarkoitus julkaista levy, ihan vinyylimuodossa (jos tuo äänitteiden itsehallinnointihomma saadaan toimimaan ennen sitä)… 
 
Liikunnasta olen aina ollut kiinnostunut, mutta käytännön toteutus on enemmän tai vähemmän kausiluontoista. Nyt on aktiivinen kausi käynnissä. Juoksun ja kuntosalin lisäksi uusina lajeina hip hop -tanssi ja taiji. Molempia voin jo lyhyen kokemuksen perusteella suositella! 
Jaa somessa