Siirry sisältöön

Asiakaspalvelussamme on koronatilanteen aiheuttama ruuhka

27.11.2020

Asiakaspalvelussamme on valitettavasti koronatilanteen aiheuttama ruuhka. Pyrimme käsittelemään meille lähetettyjä viestejä mahdollisimman nopeasti ja järjestelmällisesti, joten toistaiseksi puhelinpalvelumme on suljettuna perjantaisin, jolloin keskitymme sähköpostitse tulleiden viestien käsittelyyn.

Puhelimitse palvelemme maanantaista torstaihin klo 10 – 14.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Musiikinkäyttäjäasiakkaat

Musiikinkäyttäjäasiakkaanamme voit ilmoittaa muutoksista voimassa oleviin lupiisi tai asiakastietoihisi tällä Muutosilmoituslomakkeella.

Jos asiasi koskee laskun maksuajan pidentämistä tai muuta laskutukseen liittyvää asiaa, voit tehdä myös maksuajan pidentämispyynnön yllä olevalla lomakkeella ja odottaa rauhassa vastaustamme, vaikka laskun eräpäivä ylittyisi: laskut eivät mene perintään ennen kuin olemme käsitelleet kaikki meille tulleet yhteydenotot ja erityisesti maksuajan pidentämistä koskeneet pyynnöt.

Lisätietoa koronatilanteesta musiikkia käyttäville asiakkaillemme

Musiikin tekijät ja kustantajat

Lisätietoa omista tilityksistäsi löydät kirjautumalla uudistettuun verkkopalveluumme. Tilitystietojen lisäksi verkkopalvelussa voi toimittaa meille mahdollisen muutosverokortin ja tarvittaessa tehdä tilityksestä reklamaation.

Jos ole kadottanut tai unohtanut verkkopalvelutunnuksesi, voit hankkia uudet tunnukset nettisivuiltamme (vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla).

Lisätietoa musiikin tekijä- ja kustantaja-asiakkaillemme

Jaa somessa