Siirry sisältöön

Graafinen ohje ja logot

Tältä sivulta voit ladata logomme ja löydät pähkinänkuoressa tietoa typografiastamme ja värien käytöstä. Avaamalla pdf-muotoisen brändiohjeemme, löydät aiheista tarkemmat ohjeet. Tiesithän, että levyjen kansipapereihin Teoston logoa ei nykypäivänä tarvitse painattaa.

Värien käyttö

Ohessa Teoston väripaletti virallisina väriarvoina. Näiden värien lisäksi suosimme visuaalisessa ilmeessämme mustaa ja harmaan eri sävyjä.

Annamme arvoa myös valkoiselle: tarkoitus ei ole täyttää tyhjyyttä väreillä vaan hengitystilan jättäminen on Teoston ilmeessä ensisijaisen tärkeää.

Ladattavat logot

Teoston logon ensisijainen väritys on sininen tai vihreä, toissijaisina väriversioina hyväksytään musta ja valkoinen.

Sininen logo RGB: jpg ja png (digitaaliset julkaisut)

Sininen logo CMYK: pdf (painetut julkaisut)

Vihreä logo RGB: jpg ja png (digitaaliset julkaisut)

Vihreä logo CMYK: pdf (painettu julkaisu)

Musta logo RGB: jpg ja png (digitaaliset julkaisut)

Musta logo CMYK: pdf (painettu julkaisu)

Valkoinen logo, jpg ja png (digitaaliset julkaisut)

Valkoinen logo CMYK: pdf (painettu julkaisu)

Läpinäkyvä logo: digitaaliseen julkaisuun png

Typografia

Pääkirjasintyyppi on Barlow ja Lora pääsee esille lähinnä pieninä nostoina, sekä leipätekstinä toimituksellisessa sisällössä.

Barlow ja Lora ovat vapaasti saatavilla Google Fonts -palvelusta. Standardikirjasimisita Barlowin korvaajana käytetään Arialia, Loran korvaajana Georgiaa.

Kuvituselementit

Graafisin kuvioin teemme musiikin energian näkyväksi ja luomme tunnistettavaa, Teoston omaa kuvamaailmaa. Elementit Kipinä ja Nuottipilvi visualisoivat musiikin koossa pitävää voimaa.

Kipinä ja Nuottipilvi esiintyvät kuin asemansa tuntevat maailmanluokan artistit: pääasiassa erikseen, harkiten ja kun hyvältä tuntuu.

Kipinän avulla saadaan kuvien päälle tilaa tekstille. Huomaa tiputtaa Kipinän peittävyyttä 90–92 %:iin. Kun kuva- tai sivuala jaetaan 4×4-ruudukkoon, Kipinän tulee olla näkyvissä aina vähintään neljässä mutta maksimissaan 12:ssa ruudussa.

Nuottipilvi on nimensä mukaisesti ryöppy ääniä ja säveliä, jotka liikkuvat ihmisten – kuulijoiden ja musiikin tekijöiden – välillä. Nuottipilveä voi käyttää kaikissa Teoston paletin väreissä. Valitse sopiva väritys kontekstin mukaan.

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa:

Vappu Aura
viestintä-, markkinointi- yhteiskuntasuhdejohtaja
Johanna Laitinen
Johanna Laitinen
viestintäpäällikkö
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!