Siirry sisältöön

Kansainväliset musiikintekijät mentoroivat lupaavia hittibiisien tekijöitä Future Hitmakers -kurssilla

19.12.2017

Teoston, Suomen Musiikkikustantajien ja Music Finland järjestämälle Top 20 – Future Hitmakers -intensiivikurssille tuli yli 150 hakemusta. Kurssille valittiin 21 nuorta lupaavaa biisintekijää ja valinnoista on ilmoitettu kaikille hakijoille.

Hakemusten taso oli jälleen korkea, ja olemme iloisia nähdessämme, että Suomessa on paljon potentiaalisia nuoria musiikintekijöitä!

Uudet kurssilaiset valitsi musiikkikustantajien ja -järjestöjen edustajista koostuva raati.

Kurssi käynnistyy helmikuussa 2018 ja jatkuu toukokuuhun 2017 asti. 

Mikä Future Hitmakers -kurssi?

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden bii­sintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. 

Kurssilla on luvassa tietoa ja keskustelua muun muassa siitä, miten alalle pääsee ja mitä kustantaja ja levy-yhtiö tekevät ja millainen rooli niillä on suhteessa musiikintekijöihin.

Jarkko Ehnqvist (Universal Music)Jonnaemilia Kärkkäinen (EMI Capitol/The Fried Music) ja Patric Sarin (HMC Publishing) valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja sekä vinkkaavat, miten aloittelevat tekijät pää­sevät mukaan bisnekseen.

Lisäksi mentoreina toimivat tunnetut musiikintekijät Mikko Tamminen, Tido, Axel Ehnström ja Michelle Leonard (UK/GER) kertovat, miten itse päätyivät alalle, miten he tyypillisesti työstävät omia biisejään sekä antavat vinkkejä nuorille tekijöille uran rakentamiseen ja luoviin prosesseihin. 

Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan biisien tekoa co-write-kotitehtävinä ja saavat biiseistään palautetta alan ammattilaisilta. Kurssi huipentuu studiopäivään, jossa kurssilaiset tekevät co-write-tiimissä biisin päivän aikana.

Lue lisää kurssista.

Seuraa somessa: #futuretop20

Jaa somessa