Siirry sisältöön

Teostolla on sopimus Instagramin ja Facebookin kanssa, joten yksityishenkilöt voivat lisätä musiikkia Instagram- ja Facebook-feediin tai stooreihin ilman erillistä lupaa Teostolta. Myös yritykset ja yhteisöt voivat toistaiseksi käyttää alustan kirjaston musiikkitarroja tai muuta musiikkia stooreissa silloin, kun stoorit eivät ole mainoksia tai kaupallisia yhteistöitä ja ne ovat katsottavissa vain 24h.

Jos yritykset tai yhteisöt kuitenkin jättävät tileilleen tarjolle stooreja myös myöhempää katselua varten, niihin (kuten muihinkin pidempään tarjolla oleviin IG-videoihin, joissa on musiikkia) yrityksen ja yhteisöt tarvitsevat Teoston Mediapienluvan, joka antaa musiikintekijöiden luvan tallenteen tekemiseen.

Yhteenveto musiikkia sisältävistä videoista ja stooreista Facebookissa ja Instagramissa:

  • Stoorit, jotka eivät ole mainoksia ja jotka ovat katsottavissa vain 24h> erillistä lupaa ei toistaiseksi tarvita
  • Julkaisut tai muut videot, jotka ovat katsottavissa pidempään kuin 24h > yritykset ja yhteisöt tarvitsevat Teoston Mediapienluvan
  • IG-stoorit tai muut videot, jotka ovat mainoksia tai kaupallisia yhteistöitä > Teosto ei voi antaa lupaa musiikin käyttöön mainoksissa tai kaupallisissa yhteistöissä, vaan lupa on aina saatava musiikin kustantajalta tai kustantamattoman musiikin osalta musiikin tekijöiltä.
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!