Siirry sisältöön

Harri Urpilainen aloittanut IT-arkkitehtina IT-kehitystiimissä

14.01.2019

Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?

Olen Harri Urpilainen ja aloitin vuoden alusta Teoston IT-kehitystiimissä IT-arkkitehtina.

Millaisten asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin?

Tulin Teostoon Postilta. Postilla huolehdin verkkokaupan palveluiden kehittämisestä, ja tekninen ympäristö käsitti erityisesti rajapintojen hallintaa ja integraatioita. Tätä aiemmin työskentelin Tiedolla, jossa työhöni kuului varsin paljon tiedonhallintaan liittyviä tehtäviä, kuten sähköisen laskutuksen palveluita ja sovellusten kehittämistä tietovarastoihin liittyen.

Koen edellisten töideni toimintaympäristön varsin samanlaiseksi kuin nykyisen. Laskuissa, verkkokaupan tilauksissa ja musiikin kuuntelutiedoissa on kyse siitä, että vastaanotetaan tietovirtoja, tunnistetaan niiden lähettäjä ja kohde, täydennetään tietovirtaa ja ohjataan niiden perusteella toimenpiteet vastaanottajalle. Perusajatus on siis sama nyt kuin aiemminkin.

Mikä sai sinut kiinnostumaan työstä Teostolla?

Kun minuun otettiin yhteyttä liittyen Teoston IT-arkkitehdin paikkaan, niin innostuin. Tässä yhdistyy kaksi minulle tärkeää asiaa. Koen työn tekemisen mielekkääksi, kun se palvelee jotakin minulle tärkeää tahoa. Jo jonkin aikaa olen haaveillut työtehtävästä, joka palvelee musiikin tai urheilun sidosryhmiä. Toimenkuva itsessään oli yhtä lailla houkutteleva. IT-arkkitehtina saan keskittyä teknisiin ratkaisuihin pitäen kuitenkin kokonaiskuvan koko ajan mielessäni.

Miltä ensimmäiset päivät Teostolla ovat tuntuneet?

Kovin montaa päivää ei vielä ole takana, mutta tähän asti on tuntunut kivalta. Työkaverit vaikuttavat mukavilta ja työn tekemisessä tuntuu olevan hyvä tekemisen asenne ja järjestäytynyt ote. Kiitos kaikille minun toivottamisestani tervetulleeksi, koitan löytää paikkani porukassa ja olla toivotusten arvoinen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Kiinnostukseni vapaa-ajalla painottuvat musiikkiin ja urheiluun. Koska musiikilliset lahjani eivät valitettavasti ole samalla tasolla kuin urheilussa, niin musiikkipuoli jää lähinnä kuuntelun ja satunnaisen kitaran tapailun varaan. Liikunnan puolelta laji kuin laji käy, mutta rakkaimpia ovat vapaalasku ja jalkapallo. Näitä kumpaakin harrastan säännöllisesti.

LUE LISÄÄ

Teosto työpaikkana

Jaa somessa
Lue lisää