Siirry sisältöön
Musiikintekijä Tido puhumassa Top 20 - Future Hitmakers -kurssilla

TOP 20 – Future Hitmakers

Haku kurssille alkaa 12.10.2020!

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden biisintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia.  

Kurssilla tunnetut musiikintekijät kertovat työskentelytavoistaan, biisiensä synnystä ja urapoluistaan. Lisäksi kustannus- ja levy-yhtiöiden valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja sekä vinkkaavat, miten aloittelevat tekijät pääsevät mukaan bisnekseen. Kurssilla käsitellään myös kansainvälistä uraa niin tekijöiden kuin kustantajienkin näkökulmasta.  

Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan biisien tekoa co-write-kotitehtävinä ja saavat biiseistään palautetta alan ammattilaisilta. Kurssi huipentuu toukokuussa studiopäivään, jossa kurssilaiset tekevät co-write-tiimissä biisin päivän aikana.  

Kurssilla korostuu käytännönläheisyys ja tiivis yhteistyö musiikkialan eri toimijoiden kanssa. 

Kurssin järjestävät yhteistyössä Teosto, Suomen Musiikkikustantajat ry, Suomen Musiikintekijät ja Music Finland.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssille haetaan nuoria, lupaavia, aloittelevia kirjoittajia, joilla on jo kokemusta biisien tekemisestä tai musiikkialalla jo osittain toimivia tekijöitä, jotka ovat menestyksen kynnyksellä.

Oleellista on halu tehdä biisintekemisestä ammatti ja into luoda uutta musiikkia myös muille artisteille. Hakijan eduksi katsotaan co-write-kokemus ja kiinnostus suunnata kansainvälisille markkinoille pop-musiikin tekijänä. Kurssi on kohdennettu ensisijaisesti noin 17-27 vuotiaille musiikintekijöille, sillä kurssin tarkoitus on kannustaa nimenomaan nuoria musiikintekijöitä alalle. Mukaan voivat hakea myös muun ikäiset, missä tapauksessa hakijan tulee keskittyä perustelemaan hakemuksessa erityisen hyvin, miksi juuri hänen pitäisi tulla valituksi.

Kurssin aikataulu, ohjelmat ja puhujat

Future Hitmakers koostuu neljästä kurssikerrasta ja yhdestä studiosessiosta. Lisäksi kolmen ensimmäisen kurssikerran päätteeksi kurssilaiset saavat co-write -kotitehtävän. Osallistuminen edellyttää sitoutumista kurssikertojen lisäksi myös co-write -työskentelyyn ja tiiviiseen biisinkirjoittamiseen omalla ajalla koko kevään mittaan. 

Vuoden 2021 aikataulu julkaistaan syyskuun 2020 aikana.

Lue aiemmin kurssille osallistuneiden haastatteluja
Metallimusiikin parista Aasian pop-musiikkimarkkinoille
Top 20 – Future Hitmakers -kurssille osallistunut Karri Mikkonen on päätynyt tuottamaan pop-musiikkia Aasian markkinoille. Mikkosen mukaan valmennukset ja…
Kehittyäkseen kannattaa kerätä palautetta
Kaisa Korhonen on yksi tämän hetken nousevista lauluntekijänimistä. Hän osallistui aloittelevien musiikin tekijöiden Top 20 – Future Hitmakers -kurssille…
Tuottajahommia ja artistiunelmia
Noora Tuurin ura alkoi ottaa juoksuaskelia keväällä 2016, kun hän päihitti teknologiaestonsa ja avasi  musiikinteko-ohjelman.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Lauri Laavakari
viestinnän suunnittelija
Minna Auvinen
Suomen Musiikkikustantajat
Lumi Ollila
Suomen Musiikintekijät
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!