Siirry sisältöön
Kirjoittaja: Susanna Perämaa
Kuva: Teoston arkisto

Teosto – 90 vuotta musiikintekijöiden menestykseksi

Varsinaisena syntymäpäivänämme 7.3. julkaisimme historiakronikan, jossa on nostoja Teoston historian värikkäiltä vuosikymmeniltä ja koko Suomen kulttuurihistoriallisista vaiheista.   
 
 

90-vuotisjuhlavuoden tapahtumia

Juhlistimme teemavuottamme yhdessä asiakkaidemme kanssa erilaisissa musiikkitapahtumissa. Tapahtumiin osallistumalla teimme näkyväksi musiikintekijyyttä ja Teoston perustehtävää. Musiikkitapahtumien lisäksi osallistuimme myös musiikkialan seminaareihin ja nostimme esiin tekijöille tärkeitä kysymyksiä eri foorumeilla ja keskusteluissa.

YHTEISTYÖTAPAHTUMAT 

Musiikintekijöiden haastatteluita ja terveisiä Teostolle

Lähtölaukauksena juhlavuoteemme julkaisimme Säv.San.Sov.-haastattelusarjan,  jossa 20 tunnettua musiikintekijää kertoo omasta biisintekoprosessistaan. Sarjan jaksoja voi kuunnella sivustollamme Säv.San.Sov. Sarja on toteutettu Teoston ja Sanoma Median yhteistyönä.

Haastattelujen yhteydessä musiikintekijät kertoivat myös omat terveisensä 90-vuotiaalle Teostolle: musiikintekijöiden onnitteluja ja terveisiä voit kuunnella täältä.

Katso juhlavuoden video

Juhlavuosivideomme sai ensi-iltansa Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa 12.6.2018. Katso video YouTube-kanavallamme

LUE LISÄÄ

Teoston historiakronikka 1928-2018 
Teoston ensimmäiset asiakkaat: ”Eräänä päivänä joku maisteri Ikonen soitti” 
Leevi Madetoja oli mukana perustamassa Teostoa 
1940-luvulla musiikkiperheiden sotalapsia Ruotsiin: Teoston ja Stimin yhteistyö  
Tv:n musiikkiohjelmat vauhdittivat hittejä 1980-luvulla: haastattelussa Ressu Redford ja Mikko Alatalo 
Verkkomediat tukevat kansainvälistä uraa 2000-luvulla

 

Jaa somessa