Siirry sisältöön

Avoin paikka: Asiakassuhdepäällikkö

26.01.2018

Musiikintekijät ja kustantajat perustivat Teoston vuonna 1928. Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset tehdä musiikkia ammattimaisesti ja että musiikkia soitetaan nyt ja tulevaisuudessa. 

Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Näin olemme tehneet jo 90 vuotta. Rakkaudesta musiikkiin.

Teosto edustaa 32 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Teosto keräsi vuonna 2016 musiikintekijöille ja -kustantajille musiikinkäyttökorvauksia 59,4 miljoonaa euroa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Teoston oikeudenomistaja-asiakkaita palvelevaan ryhmään

Asiakassuhdepäällikköä

Tehtävänäsi on huolehtia vastuullesi nimetyistä musiikin tekijä- ja kustantaja-asiakkaista ja avustaa myös muiden oikeudenomistajien asiakaspalvelussa sekä dokumentaatiossa.

Pääasiallinen vastuualueesi

Sinulla on kokonaisvastuu nimetyistä asiakassuhteistasi. Tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen, aktiivinen yhteistyö omien asiakkaidesi ja tunnistettujen potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä erilaiset kehitystehtävät. Lisäksi työsi sisältää asiakkuuksiin liittyvän tiedon tuottamista ja analysointia.

Erinomaiset valmiudet työssä menestymiseen tarjoavat:

– Asiakaslähtöinen työskentelyote, valmius ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja halu työskennellä yhdessä heidän kanssaan
– Muutaman vuoden työkokemus, jonka olet ihannetilanteessa kartuttanut musiikkialalta tai asiakassuhteiden hoidosta
– Musiikkialan tuntemus ja verkostot alalta katsotaan eduksesi
– Kyky liiketoiminnalliseen ajatteluun
– Valmius työskennellä ihmisten lisäksi myös numeroiden ja erilaisten järjestelmien parissa
– Sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksesi
– Tehtävään soveltuva koulutus, esim. kaupallinen (tradenomi, KTM)

Työssäsi pääset hyödyntämään myös:

– Kommunikointitaitojasi
– Yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitojasi
– Kykyäsi ratkaista ongelmia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä
– Kykyäsi uudistaa ja uudistua

Toivomme, että olet persoonana energinen ja ulospäinsuuntautunut ja suhtaudut asioihin avoimesti ja positiivisesti. Oleellista on, että nautit sekä asiakkaiden että työkavereidesi kanssa työskentelystä.

Raportoit oikeudenomistajapalveluiden päällikölle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtävän asiantuntevassa tiimissä sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä tekijänoikeusmaailmassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Jani Jalonen +358 400 564 612 keskiviikkona 31.1. kello 12.30-14.00, perjantaina 2.2. kello 13.00 – 14.00 ja keskiviikkona 7.2. klo 14.00-15.00. Mikäli olet kiinnostunut paikasta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen inka.huttunen@teosto.fi 9.2. mennessä. 

Jaa somessa