Teoston musiikinkäyttölupien hinnat vuonna 2020

Teoston musiikinkäyttölupien hinnat muuttuvat 1.1.2020 alkaen. Uudet hinnat näet Osta lupa - ja Hinnastot-alasivuilta kunkin luvan kohdalta. Lupien kohdalta löydät myös musiikinkäyttölupien kuvaukset ja sopimusehdot sekä Teoston yleiset sopimusehdot.

Haluatko laskut jatkossa kätevästi verkkolaskuina?

Tiesithän myös, että halutessasi saat laskumme paperilaskun sijasta verkkolaskuna? Verkkolasku on turvallinen, vaivaton ja ekologinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Saat verkkolaskun verkkopankkiisi, jossa voit tarkastella laskuasi, maksaa, arkistoida tai tulostaa sen.

Jos haluat laskut jatkossa verkkolaskuina, ilmoitathan myös verkkolaskuosoitteesi ja välittäjätunnuksesi osoitteeseen hinnasto@teosto.fi. Laitathan viesteihin myös sopimusnumerosi tai mahdollisen y-tunnuksesi.

Tapahtumajärjestäjiä palvelee Teosto

Teoston asiakaspalvelu palvelee tapahtumajärjestäjiä kaikissa tapahtumien musiikinkäyttölupiin ja laskutukseen (tanssit, keikat, konsertit, festivaalit, karaoke jne.) sekä muun muassa musiikin nettikäyttöön liittyvissä asioissa.

Teoston asiakaspalvelun yhteystiedot ovat p. 010 808 118* ja tapahtumat@teosto.fi.

Taustamusiikkilupiin liittyvät asiat hoitaa Musiikkiluvat.fi

Teoston taustamusiikkilupien asiakaspalvelua hoitaa Gramexin ja Teoston yhteisyritys GT Musiikkiluvat Oy. Yritys palvelee asiakkaita Musiikkiluvat.fi-nimellä kaikissa taustamusiikin käyttöön ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Lisätietoa taustamusiikkiluvista löydät Musiikkilupien nettisivuilta musiikkiluvat.fi.