Siirry sisältöön

Verotuksen asiantuntijapalveluita

Voit olla yhteydessä esimerkiksi seuraaviin asiantuntijoihin. Palvelut ovat maksullisia tai edellyttävät jäsenyyttä. Palveluntarjoajat vastaavat antamastaan konsultoinnista. Teosto ei vastaa palveluiden kustannuksista eikä sisällöstä.

 • Asianajotoimisto Hannes Snellman
  Hannes Snellman on yksi Suomen johtavista liike-elämän asianajotoimistoista. Hannes Snellmanin verotiimi avustaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä monenlaisissa veroasioissa kuten merkittävien yritysjärjestelyjen verosuunnittelussa sekä erilaisten verokysymysten ennakollisessa varmistamisessa verohallinnolta haettavin ennakkoratkaisuin. Yhteyshenkilöt löydät täältä

 • KPMG Oy Ab
  KPMG tarjoaa laajan valikoiman vero- ja lakipalveluita kattaen kaikki tekijän näkökulmasta relevantit osa-alueet (mm. yritysten ja yksityishenkilöiden veroneuvonta, kansainvälisen henkilöverotuksen kysymykset, arvonlisäverotus sekä yhtiöoikeuteen ja sopimusoikeuteen liittyvä neuvonta sekä muu juridinen neuvonanto). KPMG:n asiantuntijoilla on pitkä ja monipuolinen kokemus toimialasta ja siihen liittyvistä erityiskysymyksistä. Yhteyshenkilöinä toimivat Markku Lepistö, puh. 020 760 3390, markku.lepisto@kpmg.fi ja Timo Luukkonen, puh. 020 760 3582, timo.luukkonen@kpmg.fi.
 • Result Entertainment Management 
  Jussi Hautala, Head of Artist Management
  Result Entertainment, +358 50 3830 721, jusu@resultentertainment.com
   
 • Suomen Yrittäjät
  Jos tarvitset yrityksesi toiminnan tueksi oikeudellista tai verotukseen liittyvää neuvontaa, Suomen Yrittäjät tarjoavat jäsenilleen maksutonta puhelinneuvontaa. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi jäsenet saavat käyttöönsä ulkopuolisten ammattilaisen verkoston sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat oman aluejärjestösi kautta. Lisätietoja jäsenyydestä yrittajat.fi/liity
 • Veronmaksajain keskusliitto 
  Veronmaksajien jäsenenä voit soittaa liiton veroneuvontapuhelimeen ja kysyä asiantuntijan neuvoa, kun tarvitset apua verotuskysymyksissä. Saat neuvot pelkän puhelumaksun hinnalla (pvm/mpm) numerosta 03010 5510. Veroneuvonta palvelee arkisin klo 9–14. Heinäkuun neuvonta-aika on arkisin klo 9–12. Muut kuin jäsenet voivat kysyä neuvoa verojuristipuhelimesta, joka vastaa numerossa 0600 1 7100 (2,04 euroa/min + pvm/mpm).
Lue lisää
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!